KULTURTÅRNET

I år, 80 år efter Knippelsbros åbning, har det ene brotårn gennemgået en større renovering. Det irrede og ikoniske brotårn på Christianshavnssiden er blevet omdannet fra kaffestue for bropassere til et kulturhus for københavnere og turister.

Foreningen Kulturtårnet på Knippelsbro står for at åbne brotårnet op for offentligheden. Musikere, kunstnere og andre kreative sjæle inviteres løbende til at udstille og afvikle arrangementer i brotårnet. Samtidig giver foreningen de besøgende mulighed for at få et helt unikt overblik over Københavns Havn fra balkonen, der løber hele vejen rundt om brotårnet.

Kulturtårnet er støttet af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg og Underværker – en Realdania-kampagne.

Den Sorte Skole - Roskilde Festival Orange Stage 2017 + Behind The Scene Grå Hal

Jeg har over den seneste uges tid været med på sidelinjen, hvor jeg har fuldt Simon og Martin lige fra general prøve i den grå hal til den færdige koncert da Den Sorte Skole indtog Orange Scene på årets Roskilde Festival klokken 01.15 natten til lørdag 30 Juni. Jeg har skudt en del billeder af de to Artister gennem årene, seneste sidste år på roskilde hvor de spille en meget lille pop up koncert på Turning tabels. Da jeg hørte at de skulle spille på dette års roskilde festival og så på orange scene, kunne jeg ikke lade være med at tage kontakt til dem, for at høre om jeg kunne følge dem igennem hele deres proces fra opbygning til færdig koncert.  

Jeg vil gerne sige tak til hele holdet bag opsætningen af lys og lyd og til artisterne på scenen for at gøre det her til en at de fedeste koncerter jeg har skudt i lang tid. Og tak for at kunne være med på sidelinjen hele vejen 🙌🏻  

Se anden del fra Den Grå Hal opsætning og lyd/lys Her

Du kan se en bid fra koncert starten her : Den Sorte skolde - Roskilde 2017

Koncerten på Orange Scenen den 30/7-2017